lu.se

NMT

Lunds Universitet

Denna sida på svenska This page in English

Inför besöket

Här kan du läsa om hur det går till att besöka NMT-dagarna. Du hittar även länkar till tips om hur du hittar på området, och var du kan boka boende.

Föreläsningar och program

Under de dagar som NMT-dagarna pågår hålls en bit över hundra olika föreläsningar. Föreläsningarna är 45 minuter långa, med 15 minuters paus emellan. Många av föreläsningarna hålls vid fler än ett tillfälle under veckan.  

Här kan du se föreläsningstitlar från tidigare år

Inbjudan

I början av januari skickar vi ut inbjudan till gymnasieskolor som har utbildningar inom naturvetenskap, teknik och vård- och omsorg. I inbjudan finns en kod som du ska använda om du behöver skapa ett nytt personligt konto hos oss. Har du inte fått någon inbjudan, kontakta oss, så ordnar vi en kod till dig.

Kontakta oss

Skapa konto och boka platser

Du behöver ett personligt konto för att boka platser på föreläsningarna. Om du bokat platser till NMT-dagarna under de senaste tre åren så finns ditt personliga konto sparat. Om du har kvar ditt användarnamn och din inloggningskod kan du använda det. Annars går det också bra att skapa ett nytt konto med hjälp av koden du fick med inbjudan. 

Ibland kan platserna gå åt snabbt så det kan vara en god idé att ta reda på vilka föreläsningar ni vill besöka och att registrera ett personligt konto i god tid innan bokningen öppnar. Bokningen fungerar enligt ”först till kvarn”-principen.

Här kan du skapa konto och logga in för att boka platser

Sidansvarig:
Efter föreläsningen går det bra att ställa frågor.
Fysik- och lasershow.